VACCINATIONER

Udlandsvaccinationer

Du kan orientere dig på Statens Seruminstitut https://www.ssi.dk/Vaccination/Rejsevaccinationer.aspx når du ved præcis, hvor rejsen går hen, og hvor lang tid rejsen varer.

Det er også vigtigt at du finder ud af hvilke vaccinationer, du allerede har fået. Du kan finde oplysninger om dette på sundhed.dk eller måske har du et vaccinationskort på papir.

Du kan bestille en rejsemedicinsk vejledning med vaccination på en rejsemedicinsk klinik f.eks. Danske Lægers Vaccinations Service på tlf. nr. 77 99 77 99.  Vi tilbyder det ikke her i klinikken. 

 

Pneumokokvaccination 

Gratis for raske og kronisk syge personer >65 år. Skal vaccineres hvert 6. år.

Tilskud for patienter med KOL med FEV1<40% af forventet.

Selvbetaler og hvis ikke du er berettiget til gratis vaccination.  Vaccinepris +200 kr for injektion.

 

Influenzavaccination:

Vi starter influenzavaccination op 1/10 som vi plejer. Der skal bestilles tid til vaccination - eller vi kan give den i forbindelse med anden konsultation.

Frem til og med 21/10 vaccinerer vi kun patienter >65 år og sundhedspersoner for at sikre at der vacciner nok til disse grupper.

Selvbetalere kan fra 22/10 bestille tid. Prisen er 300 inkl. stikket.

Børn 2-6 år ( til de fylder 7 år) skal have to doser med 4 ugers interval. Vaccinationerne skal være opstartet inden 15/1-2022

 

Vaccination mod livmoderhalskræft til piger

Vaccinationen HPV er en del af det gratis børnevaccinationsprogram for piger fra 12 - 18 år. Der skal gives 2 eller 3 doser afhængigt af alder.

 

Vaccination mod HPV til drenge

Tilbud om HPV catch-up vaccinationsprogram: Drenge født i 2006 og første halvdel af 2007 tilbydes gratis HPV-vaccine - Tilbuddene om gratis HPV-vaccination er midlertidigt, de træder i kraft 1. februar 2020 og slutter 31. december 2021. - Tilbudet gælder også unge mænd på 18-25 år, der har sex med mænd.

HPV-vaccination er en del af det gratis børnevaccinationsprogram for drenge der bliver 12 år den 01. juli 2019 eller senere og indtil de fylder 18 år.  Der skal gives 2 eller 3 doser afhængigt af alder.

 

HPV Selvbetaler:

Hvis du ikke er inkluderet i det gratis tilbud kan du kontakte klinikken og få recept.

Vaccineprisen  kan du slå op ved følge linket i toppen. Der skal gives ca.3 doser -  afhængigt af alder. (Gardasil 9)

Vaccinen gives her i klinikken, denne konsultation koster 200 kr. pr. gang.

Danmark giver tilskud.

Øvrige vacciner:

Find oversigt her: Vacciner. Da der skal gives vejledning i forbindelse med indgivelse af en vaccination vil honoaret for dette svare til en privat konsultation. Se under priser.